nyemission info e-postkampanjer

Bakgrunden till det nätverk som vårt team har skapat börjar redan 1997. Prioritering då var i huvudsak att offerera finansiella tjänster till ledande befattningshavare i svenska internationella företag såsom Ikea, Volvo, Scania, Ericsson, Skanska m.fl. stationerade i Europa, Asien och Sydamerika.

Vi har även ett antal ambassadörer för vårt nätverk i norra-, mellan- & södra Sverige. Våra ambassadörer kan på ”plats” berätta mer och ger dig även ett tillfälle att knyta kontakter och ”nätverka” med oss.

Möjligheter inom vårt investernätverk

Serie Stand-Alone* | En serie av e-postutskick med vårt investerarbrev och ditt exklusiva erbjudande i form av ett Stand-Alone som ger exponering av ditt budskap bland våra prenumeranter, medlemmar och investerare. Kontakta oss för mer info.

Nya bolag & entreprenörer Stand-Alone* | Vi sammanställer ett e-post utskick i form av ett Stand-Alone* reportage med ditt erbjudande och en intervju om ert bolag och era produkter. Kontakta oss för mer info.

Samarbetspartners | Vi samarbetar med olika partners som tillhandahåller tjänster eller produkter som är förmånliga för våra medlemmar. Samarbetet innebär att tjänster eller produkter exponeras på webbsidor och nyhetsbrev. Kontakta oss för ett samarbete.

Externa nätverk | Vi samarbetar med ett antal externa nätverk och deras sociala kanaler för att exponera ert erbjudande. Kontakta oss för mer info.

Personlig uppföljning | Vi kontaktar relevanta investerare personligen och informerar om erbjudandet, kontakta oss för mer info.

*Stand-Alone (fristående nyhetsbrev) är ett medium inom e-postmarknadsföring för att sprida unika erbjudanden, specialevenemang eller eventrelaterade reklammeddelanden.

Till skillnad från e-postkampanjer och vanliga nyhetsbrev kännetecknas Stand-Alone e-post av engångs distribution av reklaminnehåll och branding meddelanden, som ofta skickas till en ny mottagarkrets inom ett valt specifikt segment.

Veta mer eller göra en intresse förfrågan, vänligen använd formulär nedan!

    Ditt namn:

    Jag skulle vilja diskutera:

    Din e-post: Valfritt

    Ditt telefonnummer: