Vårt team på Inside Research Nordic AB och nyemission.info är nog ett utav de företagen i Sverige som verkligen agerar hands-on gällande e-postkampanjer.

Vi klickar INTE bara på en knapp och sänder ett utskick, vi verkligen engagerar oss i diverse olika nätverk dels via den rådgivande styrelsen men även via våra medlemmars nätverk för att nå potentiella investerar eller uppnå andra relevanta kontakter och möten som kan vara av intresse för våra uppdragsgivare.
Dessutom kan vi även introducera och utbilda er inom diverse olika digitala verktyg såsom online mötesverktyg samt admin verktyg så att bolag ifråga kan implementera elektroniska aktieböcker, datarumstjänster, E-signering av avtal, hantera bolagsstämmor, styrelsemöten m.m.
Vi har även ett antal ambassadörer för vårt nätverk i norra-, mellan- & södra Sverige. Våra ambassadörer kan på ”plats” berätta mer och ger dig även ett tillfälle att knyta kontakter och ”nätverka” med oss.
Bakgrunden till det nätverk som vårt team har skapat börjar redan 1997. Prioritering då var i huvudsak att offerera finansiella tjänster till ledande befattningshavare i svenska internationella företag såsom Ikea, Volvo, Scania, Ericsson, Skanska m.fl. stationerade i Europa, Asien och Sydamerika.

Stand-Alone via nyemission

Vårt bolag som många andra använder ett e-postmarknadsföringsverktyg där man använder datavetenskap för att förutsäga kön och ålder för befintliga kontakter. Detta hjälper oss att identifiera viktiga egenskaper hos vår publik, så att man kan förfina marknadsföringsstrategi och öka engagemang.
Exempel på Stand-Alone utfört av vårt bolag:

Möjligheter inom vårt investernätverk

Serie Stand-Alone* | En serie av e-postutskick med vårt investerarbrev och ditt exklusiva erbjudande i form av ett Stand-Alone som ger exponering av ditt budskap bland våra prenumeranter, medlemmar och investerare. Kontakta oss för mer info.

Nya bolag & entreprenörer Stand-Alone* | Vi sammanställer ett e-post utskick i form av ett Stand-Alone* reportage med ditt erbjudande och en intervju om ert bolag och era produkter. Kontakta oss för mer info.

Samarbetspartners | Vi samarbetar med olika partners som tillhandahåller tjänster eller produkter som är förmånliga för våra medlemmar. Samarbetet innebär att tjänster eller produkter exponeras på webbsidor och nyhetsbrev. Kontakta oss för ett samarbete.

Externa nätverk | Vi samarbetar med ett antal externa nätverk och deras sociala kanaler för att exponera ert erbjudande. Kontakta oss för mer info.

Personlig uppföljning | Vi kontaktar relevanta investerare personligen och informerar om erbjudandet, kontakta oss för mer info.

*Stand-Alone (fristående nyhetsbrev) är ett medium inom e-postmarknadsföring för att sprida unika erbjudanden, specialevenemang eller eventrelaterade reklammeddelanden.

Till skillnad från e-postkampanjer och vanliga nyhetsbrev kännetecknas Stand-Alone e-post av engångs distribution av reklaminnehåll och branding meddelanden, som ofta skickas till en ny mottagarkrets inom ett valt specifikt segment.

Intresseförfrågan!

Vill du tala med en representant för Inside Research Nordic AB via telefon? Sänd dina uppgifter och vi kommer att kontakta dig. Du kan även sända ett meddelande här om du föredrar det.

Digitala verktyg: Vi kan även introducera och utbilda er inom diverse olika digitala verktyg såsom online mötesverktyg samt admin verktyg så att bolag ifråga kan implementera elektroniska aktieböcker, datarumstjänster, E-signering av avtal, hantera bolagsstämmor, styrelsemöten m.m.

    Ditt namn:

    Jag skulle vilja veta mer om:

    Din e-post: Valfritt

    Ditt telefonnummer: