Vi distribuerar ett investerarbrev där du som prenumerant kan följa och läsa om de investeringar som rådgivande styrelse och medlemmar deltar i samt annan intressant information som rör din ekonomi.

Inside Research Nordic AB registrerades 2006 och verksamheten bygger på det personliga nätverk som grundare har skapat och etablerat sedan 1997. Prioritering då var i huvudsak att offerera finansiella tjänster till ledande befattningshavare i svenska internationella företag såsom Ikea, Volvo, Scania, Ericsson, Skanska m.fl. stationerade i Europa, Asien och Sydamerika.

De personliga kontakterna adderades efterhand i nyhetsbrev i.e. ett så kallat investerarbrev där det gemensamma intresset var investeringar i allmänhet men i synnerhet alternativa investeringar.

Det s.k. investerarbrevet vidarebefordrades första gången 2011 och var initialt främst avsedd för en privat krets av vänner. Efter några framgångsrika investeringar i företag och deras produkter så har ”investerarbrevet” spridit sig långt utanför den privata krets som det ursprungligen var avsett för.

Efter ytterligare ett antal år 2014 publicerade vi domänen nyemission.info så att fler kunde prenumerera på utskicket av investerarbrevet ”nyemission.info”.

Vanliga frågor

Vilka är era investerare?


Investerare inkluderar den rådgivande styrelsen och deras personliga nätverk samt nyemission.info´s medlemmar och prenumeranter.

Hur exponerar ni de investeringar där nyemission deltar?


Den rådgivande styrelsen i Inside Research Nordic AB administrerar och exponerar investeringen till våra personliga nätverk, våra medlemmar och nyemission.info´s prenumeranter.

Vad har jag access till som medlem?


Som medlem kan man både föreslå investeringar och söka kapital inom vårt investerarnätverk. Ta del av attraktiva förmåner från medlemsföretag samt inbjudan till relevanta events, webinar och seminarier.

Rådgivande styrelse

Den rådgivande styrelsen inkluderar VD, management från framgångsrika bolag, finansiella rådgivare och affärsänglar. Rådgivande styrelse ger en icke-bindande strategisk rådgivning däremot är styrelsen, eller delar av den och potentiella partners bundna av att investera ett visst eget kapital i de investeringar eller bolag vi väljer att publicera och informera om i investerarbrevet.

F.n. är det cirka 4 000 prenumeranter inklusive medlemmar. Vill du veta mer kontakta oss

Inside Research Nordic AB – Investerarbrev, nätverk & medlemsförmåner © 2011–2021

Nätverka med oss

Vi har även ett antal ambassadörer för vårt nätverk i norra-, mellan- & södra Sverige. Våra ambassadörer kan på ”plats” berätta mer och ger dig även ett tillfälle att knyta kontakter och ”nätverka” med oss. Mer info sänd oss ett meddelande.

Förslag & feedback

Vi har även ett antal ambassadörer för vårt nätverk i norra-, mellan- & södra Sverige. Våra ambassadörer kan på ”plats” berätta mer och ger dig även ett tillfälle att knyta kontakter och ”nätverka” med oss. Mer info sänd oss ett meddelande.