Vårt team på Inside Research Nordic AB och nyemission info är nog ett utav de företagen i Sverige som verkligen agerar hands-on i fråga om att resa kapital.

Förutom att vårt nätverk investerar i företag och assisterar entreprenörer med att söka och hitta externt kapital via vår rådgivande styrelse och vårt investerarnätverk så får även våra medlemmar och prenumeranter som följer oss läsa om investeringar som vi anser vara intressanta ta del av attraktiva förmåner från medlemsföretag samt inbjudan till relevanta events, webinar och seminarier från våra partners.
Vi klickar INTE bara på en knapp och sänder ett e-post utskick, vi verkligen engagerar oss i diverse olika nätverk dels via den rådgivande styrelsen men även via våra medlemmars nätverk för att nå potentiella investerar eller uppnå andra relevanta kontakter och möten som kan vara av intresse för våra uppdragsgivare.
Vi kan introducera och utbilda ert bolag avseende tjänsten emissionsstöd och relevanta funktioner så att bolaget ifråga kan implementera elektroniska aktieböcker, datarumstjänster, e-signering av avtal, hantera bolagsstämmor, styrelsemöten för att effektivare kommunicera med aktieägare.
Vi har även ett antal ambassadörer för vårt nätverk i norra-, mellan- & södra Sverige. Våra ambassadörer kan på ”plats” berätta mer och ger dig även ett tillfälle att knyta kontakter och ”nätverka” med oss.
Bakgrunden till det nätverk som vårt team har skapat börjar redan 1997. Prioritering då var i huvudsak att offerera finansiella tjänster till ledande befattningshavare i svenska internationella företag såsom Ikea, Volvo, Scania, Ericsson, Skanska m.fl. stationerade i Europa, Asien och Sydamerika.

Vårt bolag som många andra använder ett e-postmarknadsföringsverktyg där man använder datavetenskap för att förutsäga kön och ålder för befintliga kontakter. Detta hjälper oss att identifiera viktiga egenskaper hos vår publik, så att man kan förfina marknadsföringsstrategi och öka engagemang.

Möjligheter inom vårt investernätverk

Serie Stand-Alone* | En serie av e-postutskick med vårt investerarbrev och ditt exklusiva erbjudande i form av ett Stand-Alone som ger exponering av ditt budskap bland våra prenumeranter, medlemmar och investerare. Kontakta oss för mer info.

Nya bolag & entreprenörer Stand-Alone* | Vi sammanställer ett e-post utskick i form av ett Stand-Alone* reportage med ditt erbjudande och en intervju om ert bolag och era produkter. Kontakta oss för mer info.

Samarbetspartners | Vi samarbetar med olika partners som tillhandahåller tjänster eller produkter som är förmånliga för våra medlemmar. Samarbetet innebär att tjänster eller produkter exponeras på webbsidor och nyhetsbrev. Kontakta oss för ett samarbete.

Externa nätverk | Vi samarbetar med ett antal externa nätverk och deras sociala kanaler för att exponera ert erbjudande. Kontakta oss för mer info.

Personlig uppföljning | Vi kontaktar relevanta investerare personligen och informerar om erbjudandet, kontakta oss för mer info.

*Stand-Alone (fristående nyhetsbrev) är ett medium inom e-postmarknadsföring för att sprida unika erbjudanden, specialevenemang eller eventrelaterade reklammeddelanden.

Till skillnad från e-postkampanjer och vanliga nyhetsbrev kännetecknas Stand-Alone e-post av engångs distribution av reklaminnehåll och branding meddelanden, som ofta skickas till en ny mottagarkrets inom ett valt specifikt segment.

Intresseförfrågan!

Vill du tala med en representant för Inside Research Nordic AB via telefon? Sänd dina uppgifter och vi kommer att kontakta dig. Du kan även sända ett meddelande här om du föredrar det.

Vi är stolta över att erbjuda en exceptionell service! Även om vi är övertygade om vår förmåga att leverera kvalitet, rekommenderar vi att du granskar oss för att styrka våra påståenden. Vår strävan efter att upprätthålla öppenhet och ärlighet innebär att vi välkomnar din kritiska granskning av vår tjänst.

    Ditt namn:

    Jag skulle vilja veta mer om:

    Din e-post: Valfritt

    Ditt telefonnummer: