Allmän support

Bli medlem

GUIDAD TUR

Inside Research Nordic AB | Emissionsstöd, investerarbrev, nätverk & medlemsförmåner

2024-05-19

Allmän support

Bli medlem

GUIDAD TUR

Referenser

Vad klienter, samarbetspartners & investerare sagt om oss.

Inside Research Nordic AB registrerades 2006 och verksamheten bygger på det personliga nätverk som grundare har skapat och etablerat sedan 1997. Prioritering då var i huvudsak att offerera finansiella tjänster till ledande befattningshavare i svenska internationella företag såsom Ikea, Volvo, Scania, Ericsson, Skanska m.fl. stationerade i Europa, Asien och Sydamerika.

  Följ oss för att lära dig mer om vår verksamhet:

  Jan Eriksson Flexiwaggon AB

  Jan Eriksson

  Verkställande Direktör

  Flexiwaggon AB

  ”Nyemission info har bidragit till att skapa kontakter till investerare i allmänhet men i synnerhet har vårt bolag fått hjälp med digitala administrativa verktyg för att bättre kunna kommunicera med aktieägare bland annat elektronisk aktiebok, datarum, E-signering av avtal, hantera bolagsstämmor, styrelsemöten m.m.”
  Referens Untie Group AB

  Erik Hagelin

  Verkställande Direktör

  Untie Group AB

  ”Untie Group har via nyemission info och deras nätverk publicerat information om våra preferensaktier och vår nuvarande emission i Unite Goup AB. Vi tycker nyemission info har arbetat proaktivt och ”hands-on” med projektet och vi noterar att kontakter till nya investerare har etablerats”
  Johan Holpers nyemission

  Johan Holpers

  Reg. Fastighetsmäklare

  Relier.se

  ”Jag kan rekommendera investerarbrevet, jag får ta del av spännande bolag med relevant löpande information om respektive bolag, jag gör därefter min egen analys ifall jag väljer att investera eller avstår. Teamet bakom nyemission info ger alltid snabb och effektiv kommunikation”
  Tracemyfile nyemission

  Gunnar Nilsson

  Chief Executive Officer

  eRight.com

  ”Vi tog kontakt med nyemission info och deras nätverk för att presentera vår bolag och vårt koncept. Genom nyemission info´s nätverk fick vi ett flertal kontakter både till nyckelpersoner och relevanta investerare som vi kunde presentera vår affärsplan för”
  Petter Hedberg nyemission

  Petter Hedberg

  Verkställande Direktör

  Inside Research Nordic AB

  ”Vi har under åren hjälpt ett flertal onoterade bolag med kapitalanskaffning och emissionsstöd. Vårt team är mycket intresserade av investeringar i allmänhet men i synnerhet investeringar och möjligheter inom olika sektorer, utan att begränsa oss till en specifik bransch d.v.s. investera opportunt. Vårt fokus ligger på att identifiera företag med betydande tillväxtpotential, med särskild tonvikt på ny teknik,  innovativa affärsmodeller och skalbarhet”
  Rolf Stenvall nyemission

  Rolf Stenvall

  Verkställande Direktör

  bdaestatepartner.se

  ”Vi har haft kontakt med nyemission info drygt ett år nu och känner att vårt samarbete
  har varit givande och konstruktivt. Vi tror att vårt fortsatta samarbete ger oss möjlighet att växla upp till en ännu högre nivå”
  nyemission

  Statement 1

  – Våra Stand-Alone utskick kan vara nyckeln till effektiv kommunikation avseende er nyemission. Med snabb och målinriktad kontakt från tredje part når du din målgrupp omedelbart, vilket sparar tid och ökar er konverteringsgrad samt resultat.

  Petter Hedberg
  VD Inside Research Nordic AB
  nyemission

  Statement 2

  – Att använda en tredje oberoende part för mailutskick ger förtroende och integritet åt dina kommunikationer. Det ökar leverabilitet och minskar risken för att hamna i skräppost. Dessutom erbjuder det expertis och verktyg för optimering, vilket resulterar i effektivare och mer framgångsrika e-postkampanjer.

  Petter Hedberg
  VD Inside Research Nordic AB
  nyemission

  Statement 3

  – Emissionsstöd inför en nyemission ger nödvändig kompetens och erfarenhet för att planera, genomföra och marknadsföra emissionen effektivt. Det ökar chanserna till att locka investerare, optimera prissättning och säkerställa en framgångsrik kapitalanskaffning för företagets tillväxt.

  Petter Hedberg
  VD Inside Research Nordic AB

  Intresseförfrågan!

  Vill du tala med en representant för Inside Research Nordic AB via telefon? Sänd dina uppgifter och vi kommer att kontakta dig. Du kan även sända ett meddelande här om du föredrar det.

  Vi är stolta över att erbjuda en exceptionell service! Även om vi är övertygade om vår förmåga att leverera kvalitet, rekommenderar vi att du granskar oss för att styrka våra påståenden. Vår strävan efter att upprätthålla öppenhet och ärlighet innebär att vi välkomnar din kritiska granskning av vår tjänst.

   Ditt namn:

   Jag skulle vilja veta mer om:

   Din e-post: Valfritt

   Ditt telefonnummer: