Köpvillkor

Våra villkor vid beställning av ditt medlemskap sammanfattar vi här:

Beställning/Uppgifter

Vi använder inte login. Du fyller i orderformuläret på en gång. Uppgifter om ditt medlemskap sparas hos oss i en databas lokalt men inga uppgifter lämnas ut till 3:e part.

Orderformulär

För att handla hos oss måste du ange uppgifter i samtliga fält som är obligatoriska vid beställningen (märkta med *). Om vi inte har din e-post kan vi inte meddela dig.

Minsta köpesumma

Minsta köpesumma är f.n. 690 kronor.

Priser

Priserna uppdateras kontinuerligt och anges inkl. moms.

Betalning

Betalningsalternativen är av tre slag:
Du kan köpa medlemskapet via Swish, PayPal och bankkonto.

PayPal/Kortbetalning

Vid betalning med Paypalkonto/kort länkas du över till PAYPALS server för säkra betalningar. Där kan du välja att betala med kort eller logga in på eget PAYPAL-konto (om Du har sådant). Vi är mycket noggranna med säkerheten när du anger kreditkortsnummer. Överföringen sker krypterat (SSL) och ditt kreditkortsnummer sparas inte hos oss.

Leveransavgifter

Finns inga leveransavgifter

Konsumentskydd

Lagen om  om konsumentskydd vid distans- och hemförsäljningsköp gäller alla köp hos nyemission.info. Full ångerrätt gäller inom fjorton dagar från det att du erhållit ditt medlemskap. Bifoga en kopia på din beställning eller faktura med ett meddelade där ditt namn, din adress och ditt ordernummer står så att vi vet vad returen gäller. Skriv också din bank och kontonummer dit vi kan skicka pengarna.

Returadressen är: support@nyemission.info