Vi har under föregående veckan besökt Cosmetic 360 i Paris
Projekt Ansvarig Inga kommentarer
Vi har under föregående veckan besökt Cosmetic 360 i Paris, den årliga och internationella mässan för innovativa idéer och lösningar inom doft- och kosmetikaindustrin.

Anledningen är att vi har följt ett relativt ungt svenskt bolag som har för avsikt att lansera ett flertal innovativa hudvårdsprodukter under ett nytt varumärke i Skandinavien.

I en tid när digital teknologi, connected beauty, artificiell intelligens och bioteknologi öppnar upp nya horisonter, så sätter mässan spotlight på nyskapande innovatörer – de viktigaste drivkrafterna för en bransch där hälften av produkterna som slår på marknaden inom de närmaste fem åren fortfarande är okända.

Som en besökare av mässan fanns stora möjligheter att upptäcka de stora trenderna inom innovation som visades på mässan den 17:e och 18:e oktober på Carrousel du Louvre i Paris.

Under veckan fick vi möta representanter för bolaget, träffa ett antal tillverkare av ingredienser för olika serum och ta del av bolagets strategier och affärsplaner inför det kommande året.

Vi kommer fortsätta följa bolaget och ta del av ytterligare information, ifall vi finner bolaget fortsatt intressant kommer vi eventuellt att delta i deras kommande nyemission och i sådant fall kommer vi publicera mer information till våra prenumeranter och vad villkoren är för att delta.

Som prenumerant tar du del av mer info i våra nyhetsbrev, addera din e-post längst ned på sidan ⇓
Vänliga hälsningar, Team nyemission info

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *