Kompanjon sökes för finansiell site
Projekt Ansvarig Inga kommentarer
Vi har under en tid utvärderat potentiella långsiktiga partners som nyemission.info kan samarbeta med i en nära affärsrelation.

Vår intention är att samarbetet tar sikte på ett fåtal långsiktiga partners som kan innebära fördelaktiga förmåner för våra medlemmar av nyemission.info

I och med att vi knyter ett partnerskap så frigör vi resurser och kan sätta ett större fokus på att erbjuda attraktiva medlemsförmåner från våra partners med premiumsupport.

Tillsammans med samarbetspartners kan vi:

  • Exponera medlemsförmåner på webb och investerarbrev
  • Vid behov publicera intressanta releaser och nyheter
  • Publicera möten, event eller seminarium
  • Agera som representant för produkt eller tjänst
  • Utföra presentationer till våra medlemmar
  • Erbjuda exklusiva förmåner till medlemmar
Förutom vår webb och våra prenumeranter så har vi ett stort antal ”kontaktytor” som bygger på det personliga nätverk som vårt team har skapat och etablerat sedan 1997. Vår prioritering var i huvudsak att offerera finansiella tjänster för management på internationella bolag stationerade i Europa, Asien och Sydamerika.

Vi har kontakter till management på diverse olika företag både nationellt och internationellt – har vi det inte direkt inom vårt eget nätverk så kan vi genom ”nätverket” göra viss research som i sin tur kan leda till viktiga kontakter för er.

Vi kan introducera ert bolag till andra nätverk, affärsänglar och bolag som i sin tur arbetar med finansiella tjänster och därigenom finns möjligheten att finna de kontakter ni behöver.

Som prenumerant tar du del av mer info i våra nyhetsbrev, addera din e-post längst ned på sidan ⇓
Vänliga hälsningar, Team nyemission info

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *