FlexiWaggon nyhetsbrev
Projekt Ansvarig Inga kommentarer
Flexiwaggon AB (publ) grundades i Östersund 2000 med en kristallklar vision – bolaget ska revolutionera gods-transporter världen över. Med ett unikt produktkoncept baserat på transporter av lastbilar via järnväg, så kallad ”rolling highway”, flyttas tung trafik från vägen till järnvägen.
Foto: Från vänster Hanna Eriksson, Communications Manager, Jan Eriksson Chief Executive Officer Flexiwaggon AB.

Vi har under en tid följt bolaget Flexiwaggon AB (publ) och kommunicerat med VD Jan Eriksson för att få veta mer om bolaget och dess planer framåt. I vårt föregående utskick intervjuade vi Jan Eriksson, VD Flexiwaggon AB och i detta utskick har vi ställt frågan om det finns några färska specifika nyheter som kan vara intressant för en befintlig eller ny potentiell investerare.

 – Hej Jan, tack för att du tog dig tid!

Vi tänker oss att en potentiell investerare är mycket intresserad av att veta vilka samtal, förhandlingar som för närvarande pågår med potentiella intressenter av ert koncept, kan du berätta mer om det för vårt nätverk? 

Jan Eriksson, VD Flexiwaggon AB:

– Tack för er fråga,

som företrädare för Flexiwaggon AB för jag samtal med med flera andra norrländska företag och vi ligger i slutförhandlingar om att tillsammans starta upp ett gemensamägt bolag för att färdigställa den nya flexivagnen för visning och för att kunna erbjuda kunder och intressenter möjlighet att nyttja flexivagnen på flera järnvägssträckor i Sverige.

Därutöver är vi också i samtal med Etihad rail som utvärderar nya järnvägsvagnslösningar för UAE och flexivagnen är med i slutrundan för det slutliga valet för vilken teknik som ska användas. Får FWAB uppdraget att leverera vagnar så är det en affär i mångmiljard klassen.

Som följare av vårt nyhetsbrev så tar du del av mer information från Jan Eriksson och Flexiwaggon AB.

Välkommen att följa progressen och status i utskick nummer 2 av (4).

Som prenumerant tar du del av mer info i våra nyhetsbrev, addera din e-post längst ned på sidan ⇓
Vänliga hälsningar, Team nyemission info

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *